CINEMA REFUGI

Segueix pel segon any el Cicle Cinema Refugi, amb el objectiu de sensibilitzar els veins en les problematiques dels refugiats, promoure la pau, el diàleg i la tolerancia.

«A l’altre costat de l’esperança» de Aki Kaurismäki (any 2017, dur. 100 mun., Ós de plata en la 67º edició de la Berlinale) es projectarà aquesta setmana. Segona entrega de la trilogia sobre ciutats portuàries del director finlàndes, desprès de «Le Havre».

Divendres 8  de septiembre 2017 en La Casa Elizalde.
Horari d’inici de la sessió: 21.00 h., la projecció de la pel·lícula a les 21.30.
Entrada lliure.

Les projeccions del Cicle Cinema Refugi s’han fet a diversos espais públics de la ciutat i han sigut acompanyat de la presentació de la pel·lícula per part d’un representant d’una entitat que treballa en defensa dels Drets Humans i del realitzador de la mateixa o d’una persona especialista en cinema.

EL Cicle està organitzat per la Coordinadora de Festivals de Cinema, l’Associació la Reserva, Barri Refugi i Barri ObertTelenoika i l’Associació Panorama 180 i té el suport de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on StumbleUpon

Deja un comentario