Cohabitar entre: La lluita per l’espai urbà. Projecció de documental i debat (23 de marzo, Barcelona)

LA LLUITA PER L’ESPAI URBÀ
23 març, 2017 – 18:00
La lluita per l’espai urbà, 2006
Data: dijous 23 de març, de 18 a 20 h
Durada: 59 minuts
Projecte i realització: Jacobo Sucari

La lluita per l’espai urbà. Projecció de documental i debat

El documental realitzat per Jacobo Sucari en el 2006 situa els violents canvis que genera el desenvolupament urbà en els paisatges i en els habitants del barri del Poblenou de Barcelona.
La lluita per l’espai urbà mostra les formes de resposta de diferents agents que actuen en el territori: associacions veïnals, treballadors de les fàbriques, artistes que comparteixen tallers i okupes d’espais en desús.

El documental s’introdueix en tot aquest teixit social reflectint el conflicte entre el nou i el vell, entre el patrimoni com a memòria social i el progrés com un bell àngel destructor.

De 18 a 19 h, projecció del documental La lluita per l’espai urbà.
De 19 a 20 h, debat amb la participació de Tere Badia, directora d’Hangar; Salvador Clarós, president de l’Associació de Veïns de Poblenou; i Jacobo Sucari, artista visual i realitzador del documental. El debat vol recontextualitzar els processos de transformació d’un barri, des de la perspectiva de l’acció social i la gestió cultural, en un context clau en la transició dels mecanismes de producció i els usos dels espais. L’activitat forma part del programa En Transició-Treball de Cohabitar entre-.

Més informació

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on StumbleUpon

Deja un comentario