Quepo

«Quepo som una entitat sense ànim de lucre que treballem l’audiovisual com a eina d’informació, denúncia i sensibilització per conscienciar i fomentar l’acció. Fem vídeo, documentals i, ara, pel·lícules, per sensibilitzar sobre la necessitat de participació ciutadana i acció social.

Volem participar des de la nostra professió en la construcció d’una societat global més democràtica, que ampliant el seu sentit d’humanitat, ens impliqui a tots en la defensa del respecte dels drets humans, el medi ambient i la justícia social. Treballem per construir històries que ens ajudin a aprendre, dialogar i debatre entre nosaltres, per poder actuar des del coneixement i la responsabilitat.

Aportem la nostra experiència com a professionals i el nostre coneixement del sector per acostar els moviments socials i les ONG a la societat civil, a través de l’audiovisual creative commons, produint projectes propis i donant suport a la creació, distribució i exhibició de projectes de contingut social.«Som Quepo. Som activistes de la comunicació. Creem estratègies de transformació. Connectem audiovisual, participació i noves narratives».

Quepo

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on StumbleUpon

Deja un comentario